Oua umplute
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 12 oua
- 50 g branza topita
- 100 g maioneza
- 50 g unt
- 50 g peste afumat
- 25 g ceapa
- 2 g piper
- 10 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se fierb ouale puse in apa rece timp de 10 minute pana devin tari .
- Se trec printr-un jet de apa pentru a le putea curata mai usor de coaja .
- Se taie longitudinal in doua desprinzand galbenusurile pentru umplutura .
- Se freaca branza, untul ( 25 g ) ceapa tocata fin , piperul cu jumatate din galbenusuri .
- Cealalta jumatate se amesteca la fel cu untul ramas , pestele afumat desosat si dat prin masina si sare .
- Se umplu jumatatile de oua si se decoreaza cu maioneza peste care se aplica si la ouale umplute cu peste; o jumatate de maslina, iar la cele cu branza; un rondel de castravecior verde cu un bob de gogosar deasupra .
- De retinut ca in acelasi fel se pot umple oule cu : sunca, ciuperci, limba, creier, etc.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 30 Minute
- Fel : Gustari
- Tip reteta : Gustari, Preparate din oua
- Ingrediente : branza topita, ceapa, maioneza, oua, peste afumat, piper, sare, unt
Apreciaza aceasta reteta
-
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
-
Apreciere medie
-
- (0 / 5)
Un raspuns la Oua umplute
Lasă un răspuns Click pentru a anula raspunsul.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Oua
umplute | Bucatarie Traditionala Retete Culinare pe Google.
Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai ales ca am mai gasit aici
si despre ora, ora exacta, lucruri interesante si folositoare.
Mult succes in continuare!