Irish coffee
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 45 ml whisky irlandez
- zahar (dupa gust)
- 1 ceasca cafea
- 2 lingurite frisca
Informatii nutritive
Instructiuni
- Incalziti un pahar termorezistent. Umpleti-I cu apa fierbinte şi lasati-l sa stea asa cateva secunde pentru a se incălzi. Aruncaţi apa.
- Turnati whisky-ul irlandez in paharul cald.
- Adaugati zaharul si amestecati cu o lingura mare.
- Adaugati ceasca de cafea proaspat facuta. Bateti intr-un bol frisca timp de cateva minute pentru a o ingrosa putin.
- Adaugati frisca batuta cu o lingura, usor si cu multa grija pentru a nu se amesteca nici cu cafeaua, nici cu whisky-ul.
- Itroduceti un pai pentru a putea bea cafeaua prin stratul de frisca, fara sa amestecati. Trebuie sa fie fierbinte si cele 3 straturi ale bauturii sa fie bine diferentiate.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.