Friptura de vita cu sos de rosii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 900 g carne de vita
- 500 g rosii
- 100 ml vin rosu
- 150 g ceapa
- 100 ml ulei
- 50 g unt
- 10 g sare
- 3 g piper
- 150 ml supa de oase
- 25 g faina
- 20 g patrunjel frunze
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata, se taie, se spala si se bate carnea ca pentru snitel.
- Se pudreaza cu sare si piper si se pune in vasul in care s-a calit ceapa in ulei.
- Cand carnea s-a patruns pe jumatate, se adauga rosiile taiate rondele, vinul, untul, faina si supa de oase, lasandu-se pe foc pana la inmuierea completa a fripturii.
- Se scoate friptura pe un platou, iar sosul se da prin strecuratoare, avndu-se grija sa se degreseze,
- Se stropeste friptura cu sos si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 60 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Fripturi
- Ingrediente : carne de vita, ceapa, faina, patrunjel (frunze), piper, rosii, sare, ulei, unt, vin, zeama de oase
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.