Friptura de vita cu ciuperci
Publicat la
iulie 31, 2014 | In Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 900 g muschi de vitel
- 150 g ceapa
- 400 g ciuperci
- 200 g sunculita
- 100 ml ulei
- 30 g patrunjel frunze
- 30 g marar
- 10 g sare
- 3 g piper
- 20 g faina
Informatii nutritive
Instructiuni
- Muschiul curatat, spalat si batut bine i se adauga drept umplutura, compozitia formata din : ceapa calita in ulei, sunca, ciupercile taiate marunt, verdeata tocata, sarea si piperul.
- Se ruleaza muschiul, avand grija ca umplutura sa fie la mijloc, si se leaga cu ata.
- Se da la cuptor, dupa ce muschiuletul, a fost oparit cu grasimea incinsa si se coace la foc mic intorcandu-se din cand in cand.
- Se adauga supa de oase sau apa dupa necesitati si se serveste cu sosul legat la sfarsit cu faina, sos care se toarna deasupra muschiului dupa ce ata a fost scoasa.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 120 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Fripturi
- Ingrediente : ceapa, ciuperci, faina, marar, muschi de vita, patrunjel (frunze), piper, sare, slaninuta, ulei
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.