Crap cu patrunjel
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (3 /5)
- 1 rating
Ingrediente
- 1,2 kg crap
- 30 g sare
- 2 g piper
- 100 ml ulei
- 1 lamaie
- 60 g patrunjel frunze
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata crapul de solzi, se scot intestinele, se spala si se portioneaza in 6 bucati.
- Se sterg bucatile de peste cu un stergar curat dupa care se presara pe ele un praf de sare.
- In uleiul incins se prajesc bucatile de crap, ungandu-le din timp in timp pentru a le rumeni frumos.
- Cand sunt gata se scot pe un platou.
- In putin ulei se calesc frunzele de patrunjel (1 minut) si se adauga sarea si piperul de cuviinta.
- Se toarna sosul peste bucatile de peste si se decoreaza cu felii subtiri de lamaie.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 40 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate din peste
- Ingrediente : crap, lamaie, patrunjel (frunze), piper, sare, ulei
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
1 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.