Cotlet de porc la tigaie
Publicat la
iulie 28, 2014 | In Cehoslovaca, Chinezeasca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Japoneza, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 900 g cotlet de porc (6 buc.)
- 10 g sare
- 20 ml ulei
- 60 g untura
- 5 g cimbru
- 1 lamaie
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se spala cotletele si se ung cu ulei si zeama de lamaie, lasandu-se la marinat 6-10 ore.
- Se sareaza si se presara un praf de piper si de cimbru peste ele si se pun in tigaia cu untura bine incinsa.
- Se rumenesc, intorcandu-le cand pe o parte cand pe alta, avand grija sa fie bine patrunse.
- Se servesc cu garnitura de : muraturi, salata verde, cartofi pai, orez fiert, la alegere.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.