Coltunasi ca la mama acasa
-
- Randament
- 10 portii
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg faina
- 5 oua
- 500 g marmelada
- 200 g zahar pudra
- 300 g pesmet
- 150 ml ulei
- 50 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Din faina, oua, sare, putina apa se framanta o coca pentru taitei care se intinde.
- Pe o jumatate din foaie, din cinci in cinci cm, se pune cate o lingurita cu marmelada.
- Cu o rola se taie foaia in patratele, se pliaza si se lipesc coltunasii, si se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
- Intre timp se pune uleiul in cratita, iar cand este incins, se pune pesmetul, se rumeneste, apoi se adauga coltunasii, avand grija sa nu se desfaca.
- Se serveste cu zahar praf sau cu dulceata de zmeura, visine sau mure.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.