Ciuperci umplute
-
- Randament
- 10 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 750 g ciuperci
- 125 g ceapa
- 25 g pesmet
- 100 ml ulei
- 50 g marar
- 50 ml vin
- 1 g piper
- 50 g cascaval
- 25 g usturoi
- 50 g salata verde
- 10 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pesmetul se cerne. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala in mai multe ape reci, fiecare frunza.
- Ceapa si cozile de ciuperci se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa, cand a scazut din lichid se adauga piper, pesmet, marar verde, sare si usturoi.
- Se amesteca compozitia si se lasa sa se raceasca. Intr-o tava unsa cu ulei (50 ml), se aseaza ciupercile umplute cu compozitia obtinuta.
- Se adauga deasupra cascaval si se introduce la cuptor circa 30 minute. Spre sfarsit, se stropesc cu vin si cu jiul rezultat de la frigere.
- Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece sau cald.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.