Chifle cu branza
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 300 g chifle (6 buc.)
- 150 g branza telemea
- 150 g smantana
- 75 g unt
- 250 g lapte
- 5 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se taie chiflele in doua (semisfere) si se scoate putin miez de la mijloc. Chiflele si miezurile se inmoaie in lapte.
- Jumatate din branza rasa se amesteca impreuna cu miezul si cu cate o bucatica de unt.
- Se umple chiflele, se pun intr-o tava care se introduce in cuptorul incins.
- Dupa ce s-a topit untul se toarna smantana deasupra si se presara restul de branza.
- Se servesc fierbinti (eventual) impreuna cu o garnitura de sote de mazare.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 30 Minute
- Fel : Semipreparate
- Tip reteta : Fainoase
- Ingrediente : branza telemea, chifle, lapte, sare, smantana, unt
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.