Cap de porc cu mujdei de usturoi
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1,5 - 2 kg cap de porc
- hrean
- usturoi
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se ia o bucata de cap de porc, se spala, se opareste si se pune la fiert ca pentru piftie.
- Se fierbe cu putina apa cat sa acopere carnea, care trebuie pusa într-un vas potrivit de spatios, astfel încat sa nu ramana în jurul carnii prea multa apa.
- Se adauga sare, se ia spuma si se fierbe pana se desface carnea de pe oase.
- Se serveste cald, cu hrean ras sau cu mujdei de usturoi.
- Pofta buna !
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : cap de porc, hrean, usturoi
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.