Caipirinha
Publicat la
august 3, 2014 | In Cehoslovaca, Chinezeasca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 lime
- 2 lingurite zahar brun
- 45 ml rom brazilian
- 3 cuburi de gheata
Informatii nutritive
Instructiuni
- Spalati foarte bine lime-ul cu apa fierbinte.
- Fara sa-l decojiti, taiati-l in jumatate si fiecare jumatate in 8 bucatele, in asa fel incat sa iasa in total 16 bucati.
- Puneti bucatile de lime in paharul scurt si larg. Adaugati si cele 2 lingurite de zahar brun.
- Pisati cu pistilul de la mojar lime-ul pana ce iese tot sucul si absoarbe zaharul.
- Adaugati romul brazilian si lasati sa stea 2 minute.
- Pisati gheata in blender sau infasurati cuburile intr-o carpa si pisati-le cu un ciocanel de bucatarie sau cu un sucitor.
- Turnati gheata pisata in paharul scurt si larg, si amestecati cu o lingura timp de 20 de secunde.
- Portii : 6
- Gata in : 15 Minute
- Fel : Bauturi
- Tip reteta : Bauturi
- Ingrediente : gheata, laime, rom brazilian, zahar brun
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.