Bors de perisoare
-
- Timp de preparare
- Minute
-
- Randament
- 6 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (3 /5)
- 1 rating
Ingrediente
- 1 kg oase de vita
- 100 g morcovi
- 80 g telina
- 2 oua
- 80 g orez
- 80 g leustean
- 2 g piper
- 20 g sare
- 600 g carne tocata
- 80 g pastarnac
- 200 g ceapa
- 80 g smantana
- 1 l bors
- 30 g patrunjel frunze
- 150 g paine
- 30 g marar
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se spala, si se sparg oasele cu satarul in lungime. Se fierb 2 ore in 2 litri de apa cu sare .
- Se scot si se adauga in zeama, zarzavatul spalat si trecut prin razatoare precum si jumatate din cantitatea de ceapa taiata fideluta .
- Cand zarzavatul este fiert se toarna borsul fiert separat si se pun perisoarele formate din : carnea data prin masina impreuna cu restul de ceapa si painea inmuiata bine stoarsa, piper, sare, verdeata tocata, ouale crude si orezul fiert.
- Compozitia se framanta bine si se fac perisoare de marimea unei nuci.
- Se lasa la fiert 20 de minute dupa care se pune leusteanul tocat marunt .
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 60 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Borsuri
- Ingrediente : bors, carne tocata, ceapa, leustean, marar, morcovi, oase de vita, orez, oua, paine, pastarnac, patrunjel (frunze), piper, sare, smantana, telina
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
1 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.