Bors de dovlecei
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g dovlecei
- 75 g morcovi
- 150 g ceapa
- 75 g pastarnac
- 50 g patrunjel
- 20 g marar
- 100 g samantana
- 500 ml bors
- 10 g sare
- 2 g piper
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se fierb, curatate si spalate in prealabil legumele: patrunjelul (radacina), pastarnacul si morcovii taiati in jumatati, impreuna cu ceapa tocata marunt .
- Borsul fiert separat cu o ceapa se adauga cand legumele sunt moi , dupa care se introduc dovleceii spalati si taiati cubulete .
- La alegere se poate acri cu agurida(struguri verzi) fiarta si data prin sita .
- Se drege cu smantana si se presara marar tocat fin deasupra . Cei care doresc pot lega borsul cu un rantas din ceapa rumenita si faina .
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.