Bors de bureti (hribi)
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g bureti
- 75 g morcovi
- 75 g pastarnac
- 50 g telina
- 500 g corcoduse verzi
- 20 g faina
- 100 g ceapa
- 100 g smantana
- 10 g sare
- 3 g piper
- 100 ml ulei
- 50 g parmezan
Informatii nutritive
Instructiuni
- Legumele curatate , spalate si taiate marunt impreuna cu o ceapa solzisori se pun la fiert in 2 litri de apa , avandu-se grija sa se spumuiasca .
- Dupa ce s-au inmuiat se adauga buretii, sarea, piperul iar dupa cateva minute de fiert si corcodusele fierte separat si date prin sita .
- Se lasa sa fiarba la foc mic inca 5 minute .
- Cui ii place poate sa asezoneze borsul cu un rantas de faina cu ceapa taiata fideluta si rumenita .
- In final borsul se drege cu smantana amestecata cu parmezan ras .
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.