Budinca de cartofi cu branza de vaci
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 700 g cartofi
- 100 g unt
- 400 g branza de vaci
- 30 g pesmet
- 200 g oua (4 buc.)
- 15 g sare
- 100 g smantana
- 100 g zahar
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se coc cartofii in cuptor, se curata de coaja si se dau prin masina de tocat, adaugandu-se sarea.
- Se lasa sa se raceasca. Untul se freaca spuma si se amesteca impreuna cu branza de vaci trecuta prin sita, galbenusurile, cartofii, smantana, albusurile batute spuma.
- Se unge tava cu unt si se presara cu pesmet, se toarna compozitia si se coace in cuptor la foc mic.
- Pofta buna !
Apreciaza aceasta reteta
-
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
-
Apreciere medie
-
- (0 / 5)
Un raspuns la Budinca de cartofi cu branza de vaci
Lasă un răspuns Click pentru a anula raspunsul.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
asa cum arata poza , cartifii sunt intregi nu tocati………..si unde este zaharul??? daca tot scrii ingredientele necesre atunci folosestele …si urmareste descrierea retetei daca vrei aprecieri pozitive ca deh , asta ne dorim toti safim apreciati si cei carora ne adresam sa fie multumiti!
Da intr-adevar am adaugat si cativa cartofi taiati pentru aspect, iar zaharul se foloseste la untul spuma . Pentru o preparare mai rapida a untului spuma se recomanda zaharul pudra si untul tinut la temperatura camerei timp de o ora.