Friptura de iepure cu smantana
Publicat la
iulie 23, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g iepure (sira spinarii cu muschii)
- 150 g slaninuta afumata
- 100 g unt
- 400 ml zeama de oase
- 500 g smantana
- 10 g sare
- 3 g piper
- 200 ml vin rosu
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata de pielita muschii sirei, se spala si se impaneaza cu slanina afumata.
- Se presara spinarea cu sare si piper, dupa care se pune in tava incinsa cu untul topit
- Se adauga din cand in cand zeama de oase (functie de cum scade) si se unge friptura cu jiul (sosul ei) cu ajutorul unei linguri.
- Se serveste fierbinte cu garnitura de cartofi fierti, smantana si salata dupa gust.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Fripturi
- Ingrediente : carne de iepure, piper, sare, slaninuta afumata, smantana, unt, vin, zeama de oase
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.