Bors de peste
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Yield
- 6 portii
- Difficulty Level Mediu
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1,2 kg peste
- 500 ml bors
- 100 g orez
- 70 g morcovi
- 50 g pastarnac
- 50 g telina
- 100 g ceapa
- 15 g sare
- 2 g piper
- 20 g leustean
- 20 g patrunjel
Nutrition Info
Instructions
- Se curata, se spala si se taie legumele fideluta iar ceapa solzisori.
- Se pun la fiert impreuna cu sarea si piperul boabe intr-un litru de apa.
- Borsul se fierbe separat cu o ceapa tocata marunt si se spumuieste.
- Legumele odata ce devin moi li se adauga borsul si pestele(capete si partile de la coada).
- Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute , dupa care se rastoarna in castron peste, patrunjel si leustean tocat fin.
- Se mai poate acri si cu : zeama de lamaie, agurida, zeama de corcoduse , otet ...
- Pofta buna !


About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.