
Pulpa de vitel cu sos de smantana
- Difficulty Level Incepator
Recipe Rating
- (3 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 1kg pulpa de vitel
- 200g smantana
- 100ml vin
- 1lingurita de faina
- 1/2 lamaie
- 100g untura
- sare
Nutrition Info
Instructions
- Carnea de vitel se taie in felii egale, se bate, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in untura infierbantata.
- Dupa ce fileurile s-au prajit pe ambele parti, se sting cu putina apa si se inabusa pana sunt aproape gata.
- Se adauga vinul, smantana, zeama de la lamaie, piperul si sarea si se mai lasa sa se dea in cateva clocote.
- Se serveste cu garnitura de orez, sparanghel sote sau cu cartofi fierti natur.
- Pofta buna!
- Servings : 6 portii
- Course : Feluri Principale
- Recipe Type : Preparate din carne
- Ingredient : carne de vitel, faina, laime, sare, smantana, untura, vin
Rate this recipe

-
1 People Rated This Recipe
-
Average Rating
-
- (3 / 5)
One Response to Pulpa de vitel cu sos de smantana
Leave a Reply Click here to cancel reply.
About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Iti multumim Alexandra ca ne impartasesti secretele tale si esti alaturi de noi!