
Pogaci cu jumari
- Difficulty Level Mediu
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500 g faina
- 300 g jumari
- 2 oua
- 30 g drojdie
- 150 ml lapte
- piper
- sare
Nutrition Info
Instructions
- Se pune faina pe planseta, in mijloc se toarna laptele in care s-a inmuiat drojdia, se adauga ouale, piper, sare si jumarile de porc date prin masina de tocat.
- Se framanta totul bine si se lasa sa se odihneasca la caldura acoperindu-se cu un servet.
- Dupa ce coca a crescut, se intinde o foaie, se impatureste in patru si se lasa 10-15 min pe planseta sa se odihneasca.
- Aceasta operatie se repeta de 3 ori, dupa care se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si cu ajutorul unui pahar se decupeaza rondele care se cresteaza deasupra cu un cutit.
- Acestea se asaza intr-o tava unsa care se lasa la cald si dupa ce pogacile au mai crescut se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
- Pofta buna !
- Course : Gustari
- Recipe Type : Preparate din carne
- Ingredient : drojdie de bere, faina, jumari, lapte, oua, piper, sare
About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.