
Crap cu patrunjel
- Difficulty Level Mediu
Recipe Rating
- (3 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 1,2 kg crap
- 30 g sare
- 2 g piper
- 100 ml ulei
- 1 lamaie
- 60 g patrunjel frunze
Nutrition Info
Instructions
- Se curata crapul de solzi, se scot intestinele, se spala si se portioneaza in 6 bucati.
- Se sterg bucatile de peste cu un stergar curat dupa care se presara pe ele un praf de sare.
- In uleiul incins se prajesc bucatile de crap, ungandu-le din timp in timp pentru a le rumeni frumos.
- Cand sunt gata se scot pe un platou.
- In putin ulei se calesc frunzele de patrunjel (1 minut) si se adauga sarea si piperul de cuviinta.
- Se toarna sosul peste bucatile de peste si se decoreaza cu felii subtiri de lamaie.
- Pofta buna !
- Servings : 6
- Ready in : 40 Minutes
- Course : Feluri Principale
- Recipe Type : Preparate din peste
- Ingredient : crap, lamaie, patrunjel (frunze), piper, sare, ulei
About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.