
Ciorba taraneasca de linte
-
- Cook Time
- Minutes
- Difficulty Level Mediu
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500 g linte
- 20 ml otet
- 80 g ceapa
- 150 g costita afumata
- 60 g usturoi
- 15 g sare
- 5 g cimbru
Nutrition Info
Instructions
- Se alege lintea, se spala si se lasa intr-un vas cu apa calda 8-10 ore, dupa care, impreuna cu 2 litri de apa, se pune la fiert.
- Prima apa (dupa cateva clocote) se arunca, inlocuindu-se cu alta in care se adauga sarea.
- Cand este aproape fiarta se pune ceapa si usturoiul tocate marunt precum si costita taiata feliute si rumenita.
- Cand usturoiul si ceapa s-au fiert, ciorba este gata.Se serveste cu otet (dupa gust) in farfurie si praf de cimbru deasupra.
- Pofta buna !
- Servings : 6
- Course : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Recipe Type : Ciorbe
- Ingredient : ceapa, cimbru, costita afumata, linte, otet, sare, usturoi
About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.