
Bors de dovlecei
- Difficulty Level Mediu
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500 g dovlecei
- 75 g morcovi
- 150 g ceapa
- 75 g pastarnac
- 50 g patrunjel
- 20 g marar
- 100 g samantana
- 500 ml bors
- 10 g sare
- 2 g piper
Nutrition Info
Instructions
- Se fierb, curatate si spalate in prealabil legumele: patrunjelul (radacina), pastarnacul si morcovii taiati in jumatati, impreuna cu ceapa tocata marunt .
- Borsul fiert separat cu o ceapa se adauga cand legumele sunt moi , dupa care se introduc dovleceii spalati si taiati cubulete .
- La alegere se poate acri cu agurida(struguri verzi) fiarta si data prin sita .
- Se drege cu smantana si se presara marar tocat fin deasupra . Cei care doresc pot lega borsul cu un rantas din ceapa rumenita si faina .
- Pofta buna !
About Chef
Related Recipes
Retete recente
-
Muschi de vita cu sos verde
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Au Vin Coq (Cocovan)
Recipe by Ovidiu Constantin | -
Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
O supă cu conținut nutrițional crescut bogată în vitamine și...
Recipe by Alexandra |
Retete populare
Articole recente
Ingredients
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
cascaval
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
vin
zahar
zahar pudra
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.